tommilahti.com

Tiedän mitä ajattelet!

Mietit parhaillaan mistä löytäisit mieleen jäävän esiintyjän tilaisuuteesi? 

"Henkeäsalpaava, yllättävä ja hauska!"

Iiris Jokinen - Satakunnan Kansa
 

Tommi on kokenut esiintyjä ja monessa liemessä keitetty taikuuden ammattilainen. Kesällä 2018 Tommi viihdytti SuomiAreenan Lounais-Suomen ihme-tapahtumassa Porissa tilaisuuteen erityisesti räätälöidyllä esityksellä. Syksyllä 2016 omalla Ajatustenlukija-sooloesityksellään Rakastajat-teatterissa hämmentänyt Tommi on nähty myös Nelonen Median netissä julkaissuissa Huijarit-videoissa, joissa hän kahden kollegansa kanssa käytti oppimaansa hyväkseen erilaisiin huijauksiin. Tyytyväisiä asiakkaita vuosien varrella ovat lukuisat yritykset ja tahot ympäri Suomen. Kysy tarjous!

Lavalla Tommi tarjoilee mieleen jäävää mentalismia, jossa pääosassa ovat katsojat itse. Esityksessä luetaan ajatuksia, vaikutetaan ihmisten päätöksentekoon ja koitetaan muutenkin kaikella tapaa lusikoida pahaa-aavistamattomien katsojien syvimmät aatokset esille.

Esitys jättää katsojat hyvälle tuulelle, huuli pyöreänä miettimään mitä ihmettä äsken tapahtui. Jos kaipaat tilaisuuteesi ohjelmaa joka jää vieraidesi mieleen, tilaa mentalisti Tommi Lahti juhliisi!

"Tommi Lahti on yksinkertaisesti loistava esiintyjä, joka rennolla ja humoristisella otteella kutsuu sinut ällistyttävälle matkalle ja herättää kysymyksen: 

mitä ihmettä oikein tapahtui?"

                                     Kai Tanner, teatterinjohtaja - Rakastajat-teatteri

Tutustu videoihin, lueskele blogia tai laita tarjouspyyntöä vaikka heti!

banneriuus.jpg