Liero Seppänen - Taikuutta aikuiseen makuun

Maailman paras ja ainoa Liero Seppänen on moderni ja virtaviivainen kuin Finnjet, mukaansa tempaava ja tasokas kuin Finnhits!

Lieron tarjoilema ainutlaatuinen viihdepaketti on vähän kuin 1800-luvun pariisilaiskabaree, jossa syötiin, tupakoitiin ja juteltiin hattu päässä eikä noudatettu sääntöjä pilkun tarkasti. Ranskalaistyyppisestä charmistaan huolimatta Liero ei kuitenkaan ollut mukana kuvioissa vielä 1800-luvun Pariisissa, mutta 80-luvun Porissa sentään, mikä on käytännössä sama asia.

Pitkään hiljaiseloa viettänyt takavuosien taikurimestari Liero Seppänen on jälleen täällä kovempana kuin koskaan. Oman arvonsa viihdekentällä hyvin tunteva huipputaikuri ja takavuosien Eka-marketin kuvaston mainoskasvo Liero Seppänen aloittaa tämän vuoden jäähyväiskiertueensa esittelemällä yleisölle rakkaimmat temppunsa vuosien varrelta.

Valuutat ja valtioiden rajat muuttuvat, Lieron temput ja vitsit eivät!

Cocktail-kutsut ilman Lieroa ovat kuin Sininen enkeli ilman foliosateenvarjoa. Anna mestaritaikuri Liero Seppäsen luikerrella liiveihisi!

 

 

 

 
 
 
 

Liero Seppänen - Show

Liero Seppänen on miesten mies, taikureiden taikuri - charmantti silmänkääntäjä juhliinne!

Esityksessä yhdistyvät uusimmat disco-hitit vuodelta 1979, tuoreimmat temput viime vuosisadan alkupuolelta ja jutut jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Liero on lavalla kuin kotonaan; lähes selvinpäin ja liian kovaääninen. Uskomattoman ja uniikin esityksensä Rhodoksen kuumuudesta takaisin Suomeen tuonut Liero tarjoilee kattauksen seuraavilla yksityiskohdilla:

 

Kesto: 30 min 

Suoritus: tapahtuu lavalla, kaikille samaan aikaan

Mukana: parhaat temput vuosien varrelta, höystettynä huumorilla

Jos paikalla ei ole äänentoistoa, tuodaan sellainen esiintyjän toimesta paikalle - kohtuullista lisäkorvausta vastaan.

 

Esitys on K18!

Lierolla on tyydytystakuu!

 

 

 

 
 
 

Lähetä tarjouspyyntö

vastauksen saat 24 tunnin sisällä

Nimesi *
Nimesi

Sähköposti: tommi@tommilahti.com

Puhelin: 044 3532344