Vimma - uusi podcast juhlistamaan tekemisen iloa

Podcast on formaattina nostamassa jatkuvasti päätään myös Suomessa. Täällä tosin monella käsitys podcast-sanan kuullessaan on nettiin ladattu pätkä jo tulleesta ja kuullusta radio-ohjelmasta, siinä missä esimerkiksi Yhdysvalloissa podcast on miljoonien bisnes ja ohjelmat ja jaksot tuntien mittaisia. Olen kuunnellut eri podcasteja jo vuosia, ja mieltynyt itse pidempiin jaksoihin. Radiotöitä jo hetken tehneenä mielessä on pyörinyt myös oman podcastin perustaminen ja aloittaminen.

Idean siemen lähti kasvamaan joululomien aikana, ja päätin vihdoin ottaa härkää sarvista ja lähteä myös itse podcastien kummalliseen maailmaan. Pitkään aiheita pohdittuani tulin siihen lopputulokseen, että en käsittele mitään tiettyä asiaa joka jaksossa, vaan niitä yhdistää pelkästään tietty punainen lanka. Ja se lanka on nimeltään vimma.

Vimma-podcastissa poraudutaan syvälle ihmismielen sopukoihin, ja pyritään selvittämään millä keinoin on mahdollista esimerkiksi nousta oman lajinsa mestariksi, tai mitä vaatii luoda uraa marginaalialan taiteilijana. Jokaisella paljon tekevällä ihmisellä palaa sisällään tietty kipinä, tietty vimma, joka vie heitä eteenpäin. Ja siitä keskustelemiseen myös Vimma-podcast keskittyy.

Ota podcast haltuun täältä.

"You are what you think about" - Earl Nightingale

Otan myös mielelläni vastaan ehdotuksia sopivista vieraista. Elätkö tavallisuudesta poikkeavaa elämää? Oletko joutunut miettimään elämänvalintojasi useampaan otteeseen, mutta pitänyt pääsi? Ehdotelmia ja palautetta voit lähettää osoitteeseen: tommi@tommilahti.com

Tommi LahtiComment