Mentalisti Tommi Lahti
 

Taikuri & mentalisti Tommi Lahti

kuuluu kansainväliseen Psychic Entertainers Association Inc-järjestöön. P.E.A. toimii ehdottomana ammattimentalistien, hypnotistien ja muiden psyykikkoviihdyttäjien kattojärjestönä maailmassa. Vuonna 1978 perustettuun kansainväliseen järjestöön kuuluu noin 250 jäsentä ympäri maailman. Tommi on järjestön kolmas suomalaisjäsen kautta aikain, aiemmin sisään on hyväksytty alan ehdottomat huippunimet Suomesta, Pete Poskiparta ja Jose Ahonen

Taikurina ja mentalistina vuosien mittaan kokemusta kerännyt Tommi Lahti nähtiin valtakunnan mediassa ensimmäisiä kertoja vuonna 2015, kun Nelonen Medialla hämmästyttänyt Huijarit-porukka nousi julkisuuteen. Yhtenä ryhmän jäsenenä Tommi oli mukana toteuttamassa huijauksia, joiden ansiosta kollektiivi mm. maksoi ostoksiaan paperilla ja huijasi itselleen ilmaisia vaatteita sekä hotellihuoneen.

Vuonna 2016 nähtiin Rakastajat-teatterin Hilkka-salissa Tommi Lahden Ajatustenlukija-esitys, joka oli ensimmäinen Suomessa nähty mentalismia ja teatteria yhdistävä esitys. Dramaturgina toimi itsekin aikanaan taikurina nähty, nykyään ohjaajana ja dramaturgina tunnettu Tapio Kankaanpää.

Yksityiskeikkojen lisäksi Tommi nähtiin kesällä 2018 Suomen suurimman keskustelutapahtuman, SuomiAreenan lavalla. Hänet on nähty esiintymässä useita kertoja myös kotimaisilla taikuriklubeilla kuten Tampereen Club Harhassa sekä Taikatorstaissa, Helsingin Silmänkääntäjät-klubilla sekä Porissa järjestetyssä Ihmeiden Illassa.

Konsultointia

Tommi Lahti toimii myös konsulttina muille alan ammattilaisille ja harrastajille. Hänen kehittämiään kokonaisuuksia ja temppuja on nähty vuosien varrella mm. Ruudussa, Radio Suomipopilla, Hyvät ja huonot uutiset-ohjelmassa, sekä useissa netissä levinneissä videoissa. Tommi on suunnitellut ja ideoinut temppuja myös alansa menestyneimpien ammattilaisten esityksiin, ja on yksi osapuoli vuonna 2015 Nelonen Median kanavilla nähdyssä Huijarit-kokoonpanossa. Kun televisioon tai videolle tehdään mentalismia, on Tommi Lahden asiantuntemus kysyttyä.

Kysy tarjous - vastaan takaisin saman päivän aikana!